Digitala trapphustavlor

trapphustavlor

Underlätta för era besökare

Att som besökare snabbt och lätt hitta fram till sin destination är mycket uppskattat. Dock är det inte alla fastighetsägare som insett värdet av god informationsteknik. Genom att placera digitala trapphustavlor i anslutning till huvudentrén eller receptionen kan besökarna enkelt ta del av information som ni själv väljer att publicera.

Dynamisk information

Med TriMedia kan ni snabbt och enkelt era skärmar. Med några få knapptryck kan ni lägga till nya eller ta bort gamla hyresgäster. Innehållet på skärmarna kan dessutom schemaläggas i förväg och publiceras automatiskt i samband med att era nya hyresgäster flyttar in. Som hyresvärd har man möjlighet att informera hyresgästerna om en mängd uppdateringar som sker realtid vilket gör att alla tar del av viktiga nyheter direkt. Till exempel om ni har planerat in test av brandlarm en specifik dag eller om ni har planerat renovering på delar av byggnaden och behöver informera hyresgästerna i förväg.

Alla dessa uppdateringar kan kombineras med en rad automatiska uppkopplingar med API: er där t.ex. tid, datum, väder, eller när nästa avgång för bussen sker. Alla uppdateringar och förändringar finns sedan spårbart i systemet.

Sammanfattningsvis kan man konstatera att Digitala trapphustavlor är mycket kostnadseffektiva och sparar såväl tid som pengar.

marknadsföring

Kom igång

Logga in i appen