Digital skyltning för kontor och företag

kontorsskärm

Tillgänglig information en självklarhet

Att kunna kommunicera internt på ett enkelt och effektivt sätt är en självklarhet i dagens moderna företag och kontor. Genom att placera digitala informationsskärmar på ert företag kan era medarbetare snabbt och omgående ta del av till exempel brådskande information, personalaktiviteter, kommande händelser, statistik med mera. Digital skyltning för kontor är den optimala informationslösningen för alla moderna företag.

Tydlig information skapar ökat engagemang

Att öka engagemanget på en arbetsplats samt lyfta medarbetarna prestationer kan vara en stor utmaning för väldigt många företag. Genom att publicera aktuella försäljningssiffror och status gentemot budget på era digitala skyltar är ett effektivt sätt att öka medvetenheten hos medarbetarna på ert företag. Vidare kan månadens utmärkelse vara ett väldigt bra sätt att lyfta fram medarbetare som har gjort det där lilla extra, vilket i sin tur kan bidra till en stark arbetskultur. Viktigast av allt är att ni kontinuerligt kan uppdatera era medarbetare om företags uppsatta mål och värderingar. Något som i sin tur kan öka såväl delaktigheten som motivationen inom er organisation.
information

Exempel på branscher

Digitalisera era informationskanaler

Trimedia digitaliserar era informationskanaler och hjälper er att nå ut till era medarbetare och kunder. Snabbt enkelt och effektivt!

Mäklare

Med Trimedia skapar ni smart och enkelt tydlig kommunikation som gör skillnad för era spekulanter och köpare via digitala skärmar i era skyltfönster och kontor. 

Restauranger

Tydliggör och fresta era kunder med härliga bilder och erbjudanden från köket. Fräscha bilder på smäckra bildskärmar kan dessutom lätt bli en läcker inredningsdetalj.

Kontor & skola

Med Trimedia  i er skola kommer informationen  effektivt ut till personal, elever och vårdnadshavare. Helt enkelt ett skolexempel på effektiv kommunikation!

Kom igång

Logga in i appen