Digital skyltning för butik och handel

digital skyltning butik

Digital Signage tydliggör budskapet

Att på ett effektivt sätt kunna kommunicera med sina kunder i realtid är en nödvändighet för dagens köpprocess i butik. Digital skyltning inom butikshandeln har visat sig påverka merförsäljningen och framförallt kundupplevelsen i positiv riktning. Något som ökat försäljningen med över 30% där Digital skyltning nyttjats på rätt sätt.

TriMedia effektiviserar er kommunikation och ökar säljet

Med TriMedia kan ni på ett enkelt sätt få ut era erbjudanden och unika budskap till flera skärmar samtidigt. Med smart schemaläggning och geografisk pinpointing av dessa budskap har ni full kontroll över det ni vill publicera. En annan mycket stor fördel med Digital skyltning är dess förmåga att minska kundens uppfattning av tiden i kön. Något som även det bidrar till en positiv kundupplevelse.

Vad som ska publiceras på skärmarna bestämmer ni själv utifrån era strategier och behov. Ni kan t.ex välja att exponera unika erbjudanden i rätt tid, öppettider, aktuella nyheter, skylta om, med mera.

Kombinera sedan era budskap med automatiska publiceringar från sociala medier som Facebook, Instagram, Twitter osv. Eller varför inte från er Youtube kanal eller er hemsida.

handel

Kom igång

Logga in i appen