Skicka ändringar till skärmar

< Tillbaka

På den övre vänstra sidan av din TriMediaportal hittar du en knapp som kommer att vara antingen:

• gråfärgad och säger “Ändringar skickade”, eller
  • rödfärgad och blinkande och säger “Skicka till spelare”

När du gör ändringar i ditt TriMedia-konto blir den här knappen röd och blinkande och säger “Skicka till spelare?”. När du har avslutat alla ändringar i ditt konto måste du trycka på knappen för att leverera ändringarna till de berörda spelare. Alla spelare som påverkas av dina ändringar hämtar det önskade innehållet och startar om uppspelningen. Spelare som inte påverkas av dina ändringar kommer inte att påverkas av uppdateringen.

Tvinga att skicka

Även om knappen är grå och säger “Ändringar skickade” kan du kanske behöva tvinga utskick till alla spelare i ditt konto. Det kan behövas i felsökningssyfte för att se till att allt fungerar som förväntat. Genom att klicka på knappen när den är grå kommer du att meddela alla spelare att de behöver uppdatera innehållet, och alla spelare kommer att starta om uppspelning.