PDF-filer

< Tillbaka

I avsnittet “PDF-filer” kan du ladda upp och hantera alla PDF-filer som du vill spela på dina spelare.

Hantera PDF-filer

I avsnittet “PDF” kan du se en lista över PDF-filer som för närvarande laddats upp till ditt Trimedia-konto. Det ger följande kolumner:

• Namnet på filen
  • Timestämpeln (datum och tid) som PDF-filen laddades up
  • En förhandsvisning (miniatyrbild) av PDF-filen
  • En åtgärdskolumn, med knappar för att göra ändringar

I den här listan kan du:

• Förhandsgranska PDF-filen genom att klicka på miniatyrbilden (zoomikonen) i kolumnen “Förhandsgranskning”.
  • Skapa en kopia av PDF-filen
  • Ändra detaljerna i en PDF-fil genom att klicka på den blå “redigera” -knappen. Här kan du också ersätta själva PDF-filen, och den kommer att ändras överallt där den används. Kolla in avsnittet “Lägg till en PDF-fil” nedan för information om fälten.
  • Ta bort en PDF-fil. PDF-filen kommer att tas bort från alla spellistor eller show:er som den tidigare användes i, och den kommer inte att finnas tillgänglig i portalen för framtida användning.
  • Ta bort flera PDF-filer. Bocka i de PDF-filer du vill ha och tryck på radera-knappen på bara en av dom.
  • Sök efter specifik PDF-fil med hjälp av sökverktyget.

Lägg till en PDF-fil

För att lägga till en PDF-fil, klickar du på knappen “Lägg till en PDF-fil” längst ner i listan. I nästa steg begärs du:

• Namnge PDF-filen (Om du vill ändra det från dess ursprungliga namn)
  • Ange en valfri beskrivning
  • Den faktiska PDF-filen, där du väljer filen du vill ladda upp
  • Standardsidans varaktighet: Standardlängden för varje bild / sida är inställd på 10 sekunder. Du kan dock ändra detta för alla sidor som ingår i PDF-filen.
  • Sidundantag: När du vill ha specifika bilder / sidor av filen som ska hoppas över eller ha annan varaktighet “Lägg till undantag” och ange numret på sidan samt önskad längd. Om du vill hoppa över en sida helt sätt dess längd till “0”.

Genom att klicka på “Spara”  laddas PDF-filen upp.

Lägg till flera PDF-filer samtidigt

Om du vill lägga till flera PDF-filer på en gång klickar du på knappen “+ Lägg till flera PDF-filer”. I dialogrutan Filval som visas visas Ctrl-knappen på tangentbordet för att välja flera filer. Alla valda filer laddas automatiskt upp.

Tänk på: När du har ändrat i ditt konto måste du skicka ändringar till dina skärmar