Logga in i portalen

< Tillbaka

För att använda TriMedia, eller bara för att granska dess funktioner, behöver du ett konto. Om du redan har ett kan du hoppa över den första delen och gå vidare till nästa avsnitt som visar hur du loggar in i Portalen.

1.1 Skapa ett TriMedia konto

Om du redan har skapat ett konto kan du hoppa över det här avsnittet. Om du har problem med att få tillgång till ditt konto, försök återställa ditt lösenord eller kontakta vår support.

1. Gå till Beställ TriMedia.
  2. Skriv in dina uppgifter i formuläret som visas:
  3. Klicka på “skicka” knappen.

1.2 Att logga in på ditt TriMedia konto

Om du har problem med att få tillgång till ditt konto, försök återställa ditt lösenord eller kontakta vår support.

1. Gå till TriMedia Portalen.
  2. I formuläret som visas anger du dina inloggningsuppgifter (de som du uppgav när du skapade ditt TriMedia-konto):
    1. Din E-post
    2. Ditt lösenord
  3. Klicka på “Logga in” knappen.
  4. Efter några sekunder borde du vara inloggad på ditt TriMedia-konto.