Bilder

Senast uppdaterad september 29, 2017
< Tillbaka

I avsnittet “Bilder” hanterar du bilder som kan användas för uppspelning på dina spelare.

Tillåtna format

TriMedia stödjer alla bildfiler som kan visas i en modern webbläsare. Dessa inkluderar JPEG, PNG och GIF (inkl ljus animeringar). Bilderna ändras inte automatiskt, de levereras och spelas upp exakt som du har laddat upp dem. Det rekommenderas inte att använda bilder med högre upplösning än 1920 × 1080, eftersom de kan sakta ner uppspelningen. Försök i så fall ändra storlek på dem innan du laddar upp dem.

Hantera bilder

I avsnittet “Bilder” kan du se en lista över bilder som för närvarande laddas upp i ditt TriMedia-konto. Det ger följande kolumner:

• Namnet på bilden
  • Tiden när bilden blev uppladdad
  • En förhandsvisning av själva bilden
  • En åtgärdskolumn, med 2 knappar för att göra ändringar

På denna sida kan du:

• Förhandsgranska bilden genom att klicka på miniatyren i kolumnen “Förhandsgranskning”.
  • Ändra detaljerna för en bild genom att klicka på den blå “redigera” -knappen.Här kan du också ersätta den aktuella bilden, och den kommer att ändras varhelst den används. Kolla in avsnittet “Lägg till en bild” nedan för information om fälten.
  • Ta bort en bild. Bilden kommer att tas bort från alla spellistor eller visningar där den tidigare användes, och den kommer inte att finnas tillgänglig i portalen för framtida användning.
  • Ta bort flera bilder. Klicka på de bilder du vill ta bort och tryck på delete-knappen på bara en.
  • Sök efter en specifik bild med hjälp av sökverktyget.

Lägg till en bild

För att lägga till en bild klickar du på knappen “+ Lägg till en ny bild” längst ner i bildlistan.

I nästa steg fyller du i:

• Namnet på bilden
  • En beskrivning av bilden (valfritt)
  • Lägga till bilden, där du väljer den bild du vill ladda upp

Genom att klicka på “spara” laddas bilden upp.

Ladda upp flera bilder samtidigt

För att lägga till flera bilder samtidigt, klicka på knappen “+ Lägg till flera bilder”. I dialogrutan  som visas håll inne Ctrl-knappen på tangentbordet för att välja flera bilder. Alla valda bilder laddas automatiskt upp.

Tänk på: När du har ändrat i ditt konto måste du trycka på “skicka ändringar” för att skicka ändringarna till dina bildskärmar.